Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Sensucare - praktijk voor seksuologie gevestigd aan de Pollux 8, 7891VA in Klazienaveen. KvK-inschrijfnummer: 74554166 met 123test. Voor vragen of contact kunt u mailen met info@sensucare.com.

Wanneer we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die u aan ons verstrekt over uzelf. Zoals bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doet u geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor u het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we u geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor u de persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van uw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel u te informeren over ons bedrijf of antwoord te geven wanneer u een specifieke vraag hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar u informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en/of telefoonnummer om u te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met u opnemen om u te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren gelden dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om u te informeren over hetgeen waarvoor u de persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Uw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door u aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Sensucare - praktijk voor seksuologie samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde 'Verwerkersovereenkomst' afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van uw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we u op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@sensucare.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met uw gegevens? U hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Deze privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden u aan de privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Contact

Sensucare - praktijk voor seksuologie
Pollux 8
7891VA Klazienaveen

0591-631002
Diploma van de postacademische cursus ‘Partner- en Relatietherapie' gehaald!

Diploma van de postacademische cursus ‘Partner- en Relatietherapie' gehaald!

Geplaatst op: 2019-08-28

Afgerond! De postacademische cursus ‘Partner- en Relatietherapie: Systeem en Seks’ heeft Kim gehaald.  Ze is erg blij dat ze deze stap heeft genomen. "Met deze nieuwe inzichten en tools vanu...

Lees meer Meer nieuws
Ellen Laan over seksualiteitsbeleving bij vrouwen

Ellen Laan over seksualiteitsbeleving bij vrouwen

Geplaatst op: 2019-04-03

In deze College Tour spreekt Ellen in circa 10 minuten over allerlei thema's van de vrouwelijke seksualiteit. Ellen Laan is hoogleraar seksuologie en is sinds haar promotie onderzoek naar de seksualite...

Lees meer Meer nieuws
  • Mijn erectieprobleem is verholpen en ik heb niet meer het gevoel dat ik faal.

    Ramon
  • Je vroeg als eerste echt door en daardoor kwamen wij gelijk tot de kern van het probleem.

    Lucinde
  • Ik vind het erg fijn dat ik met de e-health van Therapieland tussen de gesprekken door aan mijn klachten kan werken.

    Niels
  • Je weet mensen tijdens trainingen echt te boeien.

    Jan - zorgcoördinator
  • Als ik dit eerder had geweten dan had ik niet zo lang rondgelopen met de pijn.

    Tamara
  • Je bent een fijne collega die anderen kan enthousiasmeren.

    Etelka Strik - manager kinderopvang
  • Je bent een echte aanpakker en hebt veel ideeën. Ik werk graag met je samen.

    Shanne Bouma - COC Groningen/Drenthe
Ramon Lucinde Niels Jan - zorgcoördinator Tamara Etelka Strik - manager kinderopvang Shanne Bouma - COC Groningen/Drenthe

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.